fbpx
1

Get in touch with us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Services

Blog

Get in Touch

Είναι ώρα

Να μεταμορφώσεις τα όνειρά σου… Σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τους στόχους σας… σε ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

Τη tσκέψη σου… into ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αν ζητάς κάτι περισσότεροαπό την ζωή …αλλά δεν είσαι σίγουρος τί είναι αυτό…

Αν στο παρελθόν έχεις προσπαθήσει να κάνεις αλλαγές, χωρίς επιτυχία…

Αν έχεις ένα συγκεκριμένο στόχο, , αλλά δεν ξέρεις πώς να τον επιτύχεις…

Αυτά που ακολουθούν θα σε εκπλήξουν:

ΜΠΟΡΕΙΣ να αποκτήσεις οτιδήποτε πραγματικά θέλεις. Εγγυημένα

Η επίτευξη ενός στόχου δεν είναι μία περίπλοκη διαδικασία. Κατ’ ακρίβεια, πρόκειται για ένα απλό θέμα αιτίας και αποτελέσματος. Τόσο απλή, συνεπής και αξιόπιστη όπως η πράξη 2 + 2 = 4

Το πρόβλημα είναι, ότι οι περισσότεροι από εμάς προσεγγίζουμε τους στόχους μας με εντελώς λανθασμένο τρόπο.

Επικεντρωνόμαστε στο να αλλάξουμε τις συμπεριφορές και τις συνήθειές μας ούτως ώστε να αλλάξουμε και τα αποτελέσματα – ένας αργός και ενδεχομένως επίπονος τρόπος για να φτάσουμε τελικά σε κάτι που στην καλύτερη περίπτωση θα είναι μια προσωρινή λύση.

“Ο νόμος της αιτίας και αποτελέσματος είναι ο νόμος όλων των νόμων’’. RALPH WALDO EMERSON

Εάν πραγματικά θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στη ζωή σου, πρέπει να πάς πιό βαθειά. Εάν θέλεις διαφορετικά αποτελέσματα, χρειάζεται να αναγάγεις την αλλαγή στο επίπεδο όπου εξ αρχής δημιουργούνται τα αποτελέσματα σου. Χρειάζεται να αλλάξεις το μυαλό σου.

 

Όταν το κάνεις αυτό, το να επιτύχεις το στόχο σου γίνεται όχι απλώς «δυνατόν» ή «πιθανόν» Γίνεται ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ

 

Να είσαι περισσότερα. Να κάνεις περισσότερα. Να έχεις περισσότερα.

Ξεκινώντας από σήμερα.

Thinking into Results είναι ένα μοναδικό σύστημα βασισμένο σε 50 χρόνια εντατικής έρευνας επάνω στην επιστήμη και τους μηχανισμούς που αφορούν τα προσωπικά επιτεύγματα: τί είναι πραγματικά αυτό που κάνει τους επιτυχημένους ανθρώπους επιτυχημένους;

 

Αναπτυγμένο από τον παγκοσμίου φήμης επιτυχημένο ειδικό Bob Proctor καιτην θρυλική εταιρικό δικηγόρο Sandy Gallagher, είναι η πιο δυναμική διαδικασία που έχει δημιουργηθεί ΠΟΤΕ για γρήγορη και μόνιμη μετατροπή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ στόχου, ονείρου ή επιθυμίας, σε πραγματικότητα.

 

Αυτή η υψηλά δομημένη, βήμα προς βήμα διαδικασία θα σου δώσει δύναμη να:

 • Να ξεκαθαρίζεις τον στόχο σου με απόλυτη ακρίβεια. Ένας αδύναμος στόχος παράγει αδύναμα αποτελέσματα. Ένας στόχος τον οποίον δεν έχεις σκεφτεί διεξοδικά (ή ακόμη χειρότερα, δεν τον γνωρίζεις) θα μπορούσε να επιφέρει αυτό ακριβώς που δεν θέλεις. Αλλά ένας άξιος στόχος, διαμορφωμένος με χαρά, και ξεκάθαρα διατυπωμένος, είναι το πρώτο και πιό κρίσιμο βήμα προς τη δημιουργία των αποτελεσμάτων που θες.
 • Εγκατέστησε το στόχο σου στα βαθύτερα επίπεδα του μυαλού σου. Κάθε αποτέλεσμα που βιώνεις στην ζωή σου, καλό ή κακό, είναι το άμεσο αποτέλεσμα των σκέψεών σου-αυτών για τις οποίες έχεις την επίγνωση, και ακόμη πιό σημαντικά, αυτών για τις οποίες δεν την έχεις. Ευθυγράμμισε το συνειδητό και υποσυνείδητο μέρος του μυαλού σου στην υπηρεσία του άξιου σκοπού σου, και θα υλοποιηθεί με απίστευτη ταχύτητα.
 • Εναρμόνισε τον στόχο σου με τους φυσικούς νόμους του σύμπαντος. Το σύμπαν είναι ζωντανό, με δυνάμεις σχεδιασμένες να παραδίδουν σε εσένα ότι πραγματικά επιθυμείς. Εναρμόνισε τον ξεκάθαρα και πλήρως ευθυγραμισμένο στόχο σου, με τη φυσική ροή αυτών των δυνάμεων, και έπειτα προετοίμασε τον εαυτό σου για μια εισροή ευκαιριών και αφθονίας, που δε μοιάζει με τίποτα που να έχεις βιώσει προηγουμένως.

 

 

Thinking into Results Μια 24-εβδομάδων διαδικασία για δραστική προσωπική μεταμόρφωση.

 

Thinking into Results είναι ένα περιεκτικά καθοδηγούμενο από εμπειρογνώμονες, πρόγραμμα κάτοικόν μελέτης, σχεδιασμένο να παρέχει με ευκολία τη θετική, βαθιά και μόνιμη αλλαγή σε οποιαδήποτε άποψη της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων:

Εξάλειψη χρεών

 • Εξάλειψη χρεών
 • Επαγγελματική προαγωγή
 • Απελευθέρωση από το βάρος
 • Καλύτερος έγγαμος βίος
 • Ένα καινούριο σπίτι
 • Δημιουργία πλούτου(περιουσίας)
 • Βελτιωμένη υγεία
 • ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΧΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ!

 

Χρησιμοποιείται απο άτομα, ομάδες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, χωρίς να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα που να απέτυχε να αποδώσει αυτό το σύστημα.

Τι κάνει το Thinking into Results τόσο εξωπραγματικά αποτελεσματικό;

 • Άμεση επίδρασηΔε θα χρειαστεί να περιμένεις για να δεις τα αποτελέσματα αυτού του αξιοθαύμαστου συστήματος. Λόγω του ότι απασχολεί το μυαλό σου και σε συνειδητό αλλά και σε υποσυνείδητο επίπεδο, το μυαλό σου θα αρχίσει να απορροφεί και να ανταποκρίνεται στις πληροφορίες αμέσως μόλις τις λάβει. Κατακρίβεια, θα βιώσεις ένα κβαντικό άλμα σε όσον αφορά τα αποτελέσματά σου από την ΠΡΩΤΗ κιόλας ΣΤΙΓΜΗ που θα ξεκινήσεις αυτό το πρόγραμμα.
 • Στρατηγική επανάληψης Η επίδραση κάθε φάσης ξεχωριστά στη διαδικασία του Thinking into Results μεγιστοποιείται από τη δύναμη της επανάληψης-ο πρώτος και πιο σημαντικός νόμος της μάθησης, ο οποίος προκαλεί μία θεμελιώδη αλλαγή στις πνευματικές διαδικασίες που δημιουργούν τα αποτελέσματά σου. Μέσα από αυτήν τη στοχευμένη επανάληψη, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα αποκτήσεις τις συνήθειες οι οποίες οδηγούν σε μακροπρόθεσμη ευμάρεια και αφθονία.
 • Εφαρμογή εφόρου ζωής Με κάθε καινούριο στόχο που πραγματοποιείς, θα βρείς τον εαυτό σου να φιλοδοξεί να φτάσει σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα επιτυχιών και πληρότητας. Η επιθυμία σου να γίνεις, να κάνεις και να έχεις περισσότερα, δε θα σβήσει ποτέ – όπως ούτε και η δύναμη αυτού του συστήματος. Με αυτό θα αποκτήσεις παντοτινά την δύναμη να κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πραγματικά θελήσεις, σε οποιαδήποτε άποψη της ζωής σου, για την υπόλοιπη ζωή σου.

 

‘’Χρησιμοποιώντας τις αρχές αυτού του προγράμματος, έχω επιτύχει στόχους που ούτε μπορούσα να ονειρευτώ ότι ήταν εφικτοί. Προετοιμαστείτε για μια εμπειρία που θα αλλάξει για πάντα την ζωή σας.’’ DAN VICK, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗΣ

 

 

Τα είς βάθος ατομικά μαθήματα επικεντρώνονται εντατικά κάθε φορά και σε ένα ξεχωριστό ζωτικό στοιχείο της διαδικασίας επιτυχίας, με κάθε μάθημα να κτίζει πάνω στις βάσεις του τελευταίου..

Φυλλάδια εργασιών και δραστηριότητες, σου δίνουν την πρόκληση να εφαρμόσεις αμέσως το τι έχεις μάθει, έτσι ώστε να δεις και να αισθανθείς τον εαυτό σου να αλλάζει, να προοδεύει και να κινείται όλο και πιό κοντά στο στόχο σου, σε πραγματικό χρόνο.

Δυναμικά DVDs τα οποία παρακολουθείς δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, σου δίνουν κίνητρο και ενισχύουν το περιεχόμενο του κάθε μαθήματος βοηθώντας το να εισχωρήσει σε πολλαπλά επίπεδα της συνείδησης – ένα καθοριστικό κλειδί για να επιτύχεις την αλλαγή γρήγορα και να την κάνεις μόνιμη.

Ζωντανή εκπαίδευση/συμβουλευτικές συνεδριάσεις 60 -90 λεπτά κάθε εβδομάδα σου δίνουν τη στήριξη, τις απαντήσεις και την καθοδήγηση από ειδικούς, την οποία χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να προχοράς στο ταξίδι σου προς την επιτυχία.

 

 

«Οι φυσικοί νόμοι του σύμπαντος είναι τόσο ακριβείς που δεν έχουμε καμία δυσκολία να κατασκευάσουμε διαστημόπλοια που θα ταξιδέψουν στο φεγγάρι και μπορούμε να χρονομετρήσουμε την προσγείωση με ακρίβεια κλάσματος του δευτερολέπτου».

Dr. Werher Von Braun

 

 

Πού θα μπορούσατε να είστε σε 24 εβδομάδες από τώρα;

Η απάντηση θα σας εκπλήξει

Ο Thomas Edison είπε: «Αν κάναμε όλα τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, θα εκπλαγούμε κυριολεκτικά»

 

 

Είτε γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε να επιτύχετε, είτε απλά θέλετε κάτι περισσότερο από αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή, Το Thinking Into Results θα ανοίξει το μυαλό σας σε όλα όσα μπορείτε να κάνετε και να πετύχετε … στη συνέχεια θα σας ενθαρρύνει να το κάνετε.

 

«Οι επιτυχημένοι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις πολύ γρήγορα και τις αλλάζουν πολύ αργά, αν και πότε τις άλλαξαν» Napoleon Hill

 

Αποφασίστε αμέσως να δημιουργήσετε το απόλυτο. Με αυτό που μπορείς να γίνεις. Με αυτό που μπορείς να κάνεις. Με αυτό που μπορείς να έχεις. Αρχίστε να σκέφτεστε τα αποτελέσματα και αρχίστε να κινείστε από το σημείο που βρίσκεστε στη ζωή σας στο σημείο που θέλετε πραγματικά να είστε.

 

24 εβδομάδες θα περάσουν γρήγορα και πριν το καταλάβετε. Αλλά η αλλαγή που θα βιώσετε θα διαρκέσει για πάντα.

 

Θα ανακαλύψετε:

 • • Τα τρία είδη στόχων και ποιος είναι ο μόνος που αξίζει να επιδιώξετε.
 • Το μόνο πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνετε υπόψη όταν βάζετε έναν στόχο.
 • Πώς να πολλαπλασιάσετε την αποτελεσματικότητά σας χωρίς σχεδόν καθόλου προσπάθεια.
 • Η υποτιμημένη συνήθεια που θα σας αποφέρει μεγαλύτερη ανταμοιβή από οποιαδήποτε άλλη.
 • Ένας συγκλονιστικά απλό τρόπο που θα αλλάζουν άμεσα την παραγωγικότητά σας.
 • Ο μυστικός μηχανισμός που καθορίζει τι έρχεται στη ζωή σας και πώς να το ελέγξετε μια για πάντα.
 • 4 εύκολα βήματα για την αποφυγή της υπ’ αριθμόν ένα απειλής για την επιτυχία σας.
 • Και άλλα τόσα.

 

 

«Πες μου τι θέλεις και θα σου δείξω πώς να το αποκτήσεις» Bob Proctor

 

Περισσότερα από 40 χρόνια, ο Bob Proctor εκπληρώνει την εξαιρετική υπόσχεση – ενδυναμώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με γνώσεις και εργαλεία για να ξεκαθαρίσουν τους πιο συναρπαστικούς στόχους τους, για να αγγίξουν το μεγαλείο που κρύβετε μέσα τους και να εκπληρώσουν τις θαυμάσιες δυνατότητές τους. Ο δασκάλους του νόμου της έλξης και πρωταγωνιστής στο The Secret, η ιστορία του ίδιου του Bob εκπέμπει την απόλυτη επιτυχία, μέσω της δύναμης της σκέψης, μια συνεχής απόδειξη της αποτελεσματικότητας των διδασκαλιών του.

 

Όταν ο Bob συνάντησε την θρυλική εταιρική δικηγόρο και σύμβουλο Sandy Gallagher, ήξερε ότι είχε ανακαλύψει τον τέλειο συνεργάτη για να αναδείξει κάτι πραγματικά πρωτοποριακό στην αρένα της επαγγελματικής ανάπτυξης και δυνατοτήτων. Συνδυάζοντας την τρομερή έρευνα και την εμπειρία του με την 20ετή τεχνογνωσία της στον κόσμο των συναλλαγών δισεκατομμυρίων δολαρίων και της ελίτ ακαδημαϊκές της κατακτήσεις, ο Bob και η Sandy έχουν δημιουργήσει μίαν ολοκληρωμένη συστημική προσέγγιση στην διαδικασία αυτό-μετασχηματισμού όπου δεν υπάρχει άλλο σαν αυτό.